SCANARE 3D
IN DOMENIUL OBIECTELOR MICIdescriere pachet

SCANAREA 3D a obiectelor de mici dimensiuni se refera la procesul de creare a unui model digital al unui obiect fizic prin intermediul tehnologiilor de scanare folosind un scanner ce utilizeaza lumina structurata pentru captarea formei si dimensiunii obiectelor.

Acest proces poate fi utilizat pentru a recrea modele fizice exacte sau pentru a obține informații precum dimensiunile exacte, forma și textura obiectului.

Modelele 3D rezultate pot fi utilizate in diverse scopuri, precum printarea 3D  a acestora, verificarea precisa a dimeniunilor etc.

Utilizam echipamente de scanare ce produc o densitate de puncte pe suprafata obiectului scanat a de 0.1mm si o precizie a punctelor masurate de +/-0.2mm.


CEL MAI BUN RAPORT CALITATE - PRET

Impartim fiecare proiect in 4 etape disctincte pentru a livra intodeauna in termenul asumat

Documentare

Etapa documentarii este alocata studierii atente a proiectului pentru a stabili metodele optime de masurare si redactare astfel incat produsul livrat sa aiba cel mai bun raport calitate - pret.

Scanare 3D

Utilizam cele mai rapide si precise echipamente si metode de masurare pentru a minimiza timpul alocat masuratorilor in teren astfel incat sa nu oprim sau sa deranjam prea mult activitatea beneficiarilor.

Procesare masuratori

Procesam intodeauna masuratorille cu softuri de specialitate utilizand metode de verificare si control pentru a livra intodeauna un produs calitativ.

livrabile

Fie ca este vorba despre norul de puncte, planuri 2D sau modele 3D, punem mare accent pe produsele livrate astfel incat acestea sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate.

MODEL 3D

In urma procesului de scanare 3D a obiectelor de dimensiuni mici rezulta un model 3D ce poate fi exportat in urmatoarele formate:

  • *.stl
  • *.ply
  • *.obj
Aceste formate sunt compatibile cu majoritatea softurilor de proiectare, modelare si printare 3D.

PLANURI 2D

Prin procesul de vectorizare a modelului 3D rezultat din scanarea obiectului de dimensiuni mici pot fi realizate sectiuni ce pot fi exportate in urmatoarele formate:

  • *.dwg
  • *.dxf

Aceste formate sunt compatibile cu majoritatea softurilor de tip CAD.

de incredere pentru