SCANARE 3D & MODEL 3D

de la 379€ + TVA

Pachet recomandat pentru proiectele industriale, restaurare, proiectare, retehnologizare etc


descriere pachet

Pentru zonele industriale, pentru echipamente, in cazul proiectelor de retehnologizare dar si pentru proiectarea constructiilor civile recomandam pachetul Scanare 3D & Model 3D.

Scanarea 3D este recomandata in aceaste situatii deoarece este singura metoda de masurare care "surprinde" fiecare detaliu intrucat norul de puncte are densitate milimetrica.

Pe baza norului de puncte rezultat prin procesul de modelare se va genera modelul digital altimetric - BIM (Building Information Moel) al obiectivului.

CEL MAI BUN RAPORT CALITATE - PRET

Impartim fiecare proiect in 4 etape disctincte pentru a livra intodeauna in termenul asumat

Documentare

Etapa documentarii este alocata studierii atente a proiectului pentru a stabili metodele optime de masurare si redactare astfel incat produsul livrat sa aiba cel mai bun raport calitate - pret.

Scanare 3D

Utilizam cele mai rapide si precise echipamente si metode de masurare pentru a minimiza timpul alocat masuratorilor in teren astfel incat sa nu oprim sau sa deranjam prea mult activitatea beneficiarilor.

Procesare masuratori

Procesam intodeauna masuratorille cu softuri de specialitate utilizand metode de verificare si control pentru a livra intodeauna un produs calitativ.

livrabile

Fie ca este vorba despre norul de puncte, releveele 2D, releveele de fatada, sectiuni sau modele 3D, punem mare accent pe produsele livrate astfel incat acestea sa se ridice la cel mai inalte standarde de calitate.

Scanare 3D & model 3D

Livrabile


Raport Registratie

In urma procesarii masuratorilor efectuate prin Scanare 3D rezulta raportul de registratie ce reprezinta un indicator de precizie si calitate al intregului proces de scanare, registratie si georeferentiere.

Nor de puncte

Este produsul primar rezultat in urma procesului de scanare, registratie, georeferentiere, curatare, filtrare si decimare. Livrarea se efectueaza de obicei in format :

.rcp - compatibil cu Autodesk Recap (soft gratuit in varianta free)
.e57 - compatibil cu majoritatea softurilor de pe piata

Model 3D - BIM

In urma procesului de modelare va rezulta modelul 3D - BIM al obiectivului, acesta se preda in format digital:


.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD
.stp, .obj, .ply, etc.- formate compatibile cu anumite softuri de proiectare 3D

de incredere pentru