SCANARE 3D & full 2D pack

from 279€ + VAT

Pachet recomandat pentru proiecte de restaurare, proiectare constructii civile, etc


descriere pachet

Pentru proiectarea constructiilor civile, pentru documentare, pentru cazurile cand este nevoie de reproiectarea unei constructii existente, recomandam pachetul Scanare 3D & Pachet 2D (integral).

Scanarea 3D este recomandata in aceaste situatii deoarece este singura metoda de masurare care "surprinde" fiecare detaliu intrucat norul de puncte are densitate milimetrica.

Pe baza norului de puncte rezultat se vor genera livrabile 2D complete : releveu planimetric, releveu fatade, sectiune longitudinala si sectiune transversala.

CEL MAI BUN RAPORT CALITATE - PRET

Impartim fiecare proiect in 4 etape disctincte pentru a livra intodeauna in termenul asumat

Documentare

Etapa documentarii este alocata studierii atente a proiectului pentru a stabili metodele optime de masurare si redactare astfel incat produsul livrat sa aiba cel mai bun raport calitate - pret.

Scanare 3D

Utilizam cele mai rapide si precise echipamente si metode de masurare pentru a minimiza timpul alocat masuratorilor in teren astfel incat sa nu oprim sau sa deranjam prea mult activitatea beneficiarilor.

Procesare masuratori

Procesam intodeauna masuratorille cu softuri de specialitate utilizand metode de verificare si control pentru a livra intodeauna un produs calitativ.

livrabile

Fie ca este vorba despre norul de puncte, releveele 2D, releveele de fatada, sectiuni sau modele 3D, punem mare accent pe produsele livrate astfel incat acestea sa se ridice la cel mai inalte standarde de calitate.

Scanare 3D & pachet 2D integral

Livrabile


Raport Registratie

In urma procesarii masuratorilor efectuate prin Scanare 3D rezulta raportul de registratie ce reprezinta un indicator de precizie si calitate al intregului proces de scanare, registratie si georeferentiere.

Nor de puncte

Este produsul primar rezultat in urma procesului de scanare, registratie, georeferentiere, curatare, filtrare si decimare. Livrarea se efectueaza de obicei in format :

.rcp - compatibil cu Autodesk Recap (soft gratuit in varianta free)
.e57 - compatibil cu majoritatea softurilor de pe piata

Relevee planimetrice 2D

Prin procesul de vectorizare a norului de puncte sunt generate releveele 2D ale imobilului masurat. Releveele se predau in format digital :

.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD

.pdf - compatibil cu Acrobat Reader (varianta gratuita)

RELEVEE DE FATADA

Prin procesul de vectorizare a norului de puncte sunt generate releveele de fatada ale imobilului masurat. Releveele se predau in format digital :


.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD
.pdf - compatibil cu Acrobat Reader (varianta gratuita)

Sectiuni caracteristice

Prin procesul de vetiorizare a norului de puncte sunt generate sectiuni caracteristice : sectiune longitudinala si sectiune transversala. Sectiunile se predau in format digital :

.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD
.pdf - compatibil cu Acrobat Reader (varianta gratuita)

de incredere pentru