SCANARE 3D & relevee fatada

de la 119€ + TVA

Pachet recomandat pentru proiectele de patrimoniu, restaurare, proiectare, etc


descriere pachet

Daca ai nevoie de relevee de fatada atunci iti recomandam pachetul Scanare 3D & Relevee fatada. Scanarea va fi realizata doar in exteriorul constructiei.

In acest caz Scanarea 3D este recomandata deoarece este singura metoda de masurare care "surprinde" fiecare detaliu intrucat norul de puncte are densitate milimetrica.

Planurile cu releveele de fatada pot fi desenate direct pe norul de puncte sau se poate genera un ortofotoplan al fatadei respective care ulterior este vectorizat.

CEL MAI BUN RAPORT CALITATE - PRET

Impartim fiecare proiect in 4 etape disctincte pentru a livra intodeauna in termenul asumat

Documentare

Etapa documentarii este alocata studierii atente a proiectului pentru a stabili metodele optime de masurare si redactare astfel incat produsul livrat sa aiba cel mai bun raport calitate - pret.

Scanare 3D

Utilizam cele mai rapide si precise echipamente si metode de masurare pentru a minimiza timpul alocat masuratorilor in teren astfel incat sa nu oprim sau sa deranjam prea mult activitatea beneficiarilor.

Procesare masuratori

Procesam intodeauna masuratorille cu softuri de specialitate utilizand metode de verificare si control pentru a livra intodeauna un produs calitativ.

livrabile

Fie ca este vorba despre norul de puncte, releveele 2D, releveele de fatada, sectiuni sau modele 3D, punem mare accent pe produsele livrate astfel incat acestea sa se ridice la cel mai inalte standarde de calitate.

Scanare 3D & Relevee de fatada

Livrabile


Raport Registratie

In urma procesarii masuratorilor efectuate prin Scanare 3D rezulta raportul de registratie ce reprezinta un indicator de precizie si calitate al intregului proces de scanare, registratie si georeferentiere.

Nor de puncte

Este produsul primar rezultat in urma procesului de scanare, registratie, georeferentiere, curatare, filtrare si decimare. Livrarea se efectueaza de obicei in format :

.rcp - compatibil cu Autodesk Recap (soft gratuit in varianta free)
.e57 - compatibil cu majoritatea softurilor de pe piata

Relevee de fatada

Prin procesul de vectorizare a norului de puncte sunt generate releveele de fatada ale imobilului masurat. Releveele se predau in format digital :


.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD
.pdf - compatibil cu Acrobat Reader (varianta gratuita)

Ortofotoplan fatade

Ortofotoplan generat pe baza norului de puncte cu fatadele constructiei. Ortofotoplanul reprezinta o imagine metrica ce poate fi introdusa intr-un mediu CAD pentru vectorizare, masurare de lungimi si suprafete. Ortofotoplanul se preda in format digital:

  • .tiff, .jpg - imagine raster compatibila cu mediu CAD

de incredere pentru