SCANARE 3D & relevee 2D

de la 129€ + TVA

Pachet recomandat pentru proiectele de restaurare, patrimoniu, relevee tip BOMA, verificari as-built, etc


descriere pachet

Daca ai nevoie de relevee precise atunci iti recomandam pachetul Scanare & Relevee 2D. Scanarea va fi realizata in interiorul constructiei si optional in exterior pentru a determina inclusiv grosimea peretilor exteriori.

Scanarea 3D este recomandata in acest caz deoarece prin vectorizarea norului de puncte se vor determina foarte precis grosimile de pereti si stalpi, geometria interioara (compartimentarile) , elementele golurilor (usi si ferestre) scari si parapeti, pozitia grinzilor etc.

Releveele planimetrice pot fi de tip 2D cu reprezentarea numai a elementelor plane dar pot contine si elemente altimetrice : pozitia si inaltimea grinzilor, inaltimea tavanelor, cote al planseelor etc.

CEL MAI BUN RAPORT CALITATE - PRET

Impartim fiecare proiect in 4 etape disctincte pentru a livra intodeauna in termenul asumat

Documentare

Etapa documentarii este alocata studierii atente a proiectului pentru a stabili metodele optime de masurare si redactare astfel incat produsul livrat sa aiba cel mai bun raport calitate - pret.

Scanare 3D

Utilizam cele mai rapide si precise echipamente si metode de masurare pentru a minimiza timpul alocat masuratorilor in teren astfel incat sa nu oprim sau sa deranjam prea mult activitatea beneficiarilor.

Procesare masuratori

Procesam intodeauna masuratorille cu softuri de specialitate utilizand metode de verificare si control pentru a livra intodeauna un produs calitativ.

livrabile

Fie ca este vorba despre norul de puncte, releveele 2D, releveele de fatada, sectiuni sau modele 3D, punem mare accent pe produsele livrate astfel incat acestea sa se ridice la cel mai inalte standarde de calitate.

Scanare & Relevee 2D

Livrabile


Raport Registratie

In urma procesarii masuratorilor efectuate prin Scanare 3D rezulta raportul de registratie ce reprezinta un indicator de precizie si calitate al intregului proces de scanare, registratie si georeferentiere.

Nor de puncte

Este produsul primar rezultat in urma procesului de scanare, registratie, georeferentiere, curatare, filtrare si decimare. Livrarea se efectueaza de obicei in format :

.rcp - compatibil cu Autodesk Recap (soft gratuit in varianta free)
.e57 - compatibil cu majoritatea softurilor de pe piata

Relevee 2D

Prin procesul de vectorizare a norului de puncte sunt generate releveele 2D ale imobilului masurat. Releveele se predau in format digital :


.dwg - compatibil cu AutoCad si majoritatea softurilor de tip CAD
.pdf - compatibil cu Acrobat Reader (varianta gratuita)

de incredere pentru